KEITTOLIEDET

FDUAL - Keittoliesi kahdella polttimella

Säädettävillä jaloilla varustettu keittoliesi kahdella polttimella, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Keittoliedessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Mitat: lev. 28 cm x syv. 56 cm, kork. 17 cm. Paino: 5 kg. Materiaali: Aisi 304

Tilaa Keittoliesi kahdella polttimella »

INF - Kaasukeitin kolmella polttimella

OASI IN pöytään (205) asennettava tai omaan tasoon asennettava kaasuliesi kolmella polttimella. Kaasuliesi on valmistettu AISI 304 ruostumattomasta teräksestä. Polttimet ovat yksi 4 kW tehoinen poltin, kahdella tehoalueella ( 1,75kW + 4 kW ), sekä lisäksi kaksi 1,75kW poltinta. Kaasuliedessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu. Liesi on käytön jälkeen tyylikkäästi suojattavissa saranoidulla suojakannella. Kannen materiaali: AISI 316, ruostumaton teräs.

Mitat: 59cm x 56 cm, paino 13 kg

Tilaa Keittoliesi kolmella polttimella »

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK