CLAS mallisto

CLAS MIX grillisarjassa voit yhdistellä parilat mieleisesi kokonaisuuden mukaan

PARILAPINTA

Saatavilla useita erilaisia kokonaisuuksia

AALTOMAINEN PARILA LAAVAKIVILLÄ (PL)
Valmistettu 2 mm paksusta ruostumattomasta AISI 304-teräksestä, jonka alla laavakivet ritilän päällä. Tässä mallissa tuli lämmittää laavakiven josta lämpö siirtyy laavakivistä säteilemällä yläpuolisen parilatasoon. Koko: 55 PL (53x40 cm)

AALTOMAINEN PARILA LAAVAKIVILLÄ (PL) + RUOSTUMATON TERÄSPARILA (XL)
Vain yksi koko: 80, malli, johon yhdistetään kaksi parilatasoa 26 x 40 cm + 53 x 40 cm (mix). Koolle 26 voit valita joko laavakivparilan tai sileän teräsparilan ja koolle 53 sileän-, aaltomaisen- tai laavakiviparilavaihtoehdon.

Grilli ei vaadi valmistajan vaunua. Se voidaan myös asettaa omalle pöytätasolle säädettävien jalkojen ansiosta.

LAAVAKIVI

Laavakivet parantavat grillaustulosta jakamalla lämmön tasaisemmin. Laavakiviparilalla säilytät ruoan alkuperäiset maut. Tehokas ja tasainen lämmöntuotanto kypsentää ruoan kauttaaltaan ja estää ruokaa palamasta.

Parila on hieman kalteva eteenpäin, joten ylimääräinen rasva valuu edessä olevaan irrotettavaan rasvakaukaloon.

PLA.NET Kuvasto FI 2019 [ PDF ]
PLA.NET Catalog EN/IT 2019 [ PDF ]
PLA.NET Hinnasto 2019 [ PDF ]

VARUSTEET

Tuulelta suojaava hormi

Erityinen grillin taakse kiinnitettävä ruostumattomattomasta teräksestä valmistettu rakenne. Hormin avulla grillin sisälle kertyvä kuuma ilma pääsee poistumaan vapaasti ja samalla se suojaa liekkiä mahdollisilta tuulen puuskilta.

Rasvankeräysastia

Rasvankeräysastia on valmistettu ruostumattomasta AISI 304-teräksestä. koostuu altaasta joka ohjaa rasvan ja pesuveden sille tarkoitettuun 2-litran keräysastiaan.

Sivuastia

Sivuastia on valmistettu ruostumattomasta AISI 304-teräksestä. Se voidaan kiinnittää grillin sivulle tai irroittaa tarvittaessa. Kätevä mm. grillausvälineiden säilytykseen.

Roiskesuoja

Roiskesuoja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suoja koostuu kolmesta osasta (kaksi sivua ja takalaita). 15 cm korkeat roiskesuojat kiinnittyvät paistotason takalaitaan ja sivuihin.

Keittoliesi kahdella polttimella

FDUAL-RIP = Grillivaunun sivutasoon asennettava kahdella polttimella varustettu keittoliesi, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Keittoliedessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Keittoliesi yhdellä polttimella

FSR-RIP = Yhdellä polttimella varustettu keittoliesi joka asennetaan grillivaunun sivutasoon, teho 1,75 kW.

PLA.NET grilleissä on pietsosähköinen sytytys joka toimii yhdellä AA 1.5V paristolla. Paristo toimitetaan grillin mukana.

Friteerauskeitin

Ruostumattomasta AISI 304-teräksestä valmistettu ammattitason friteerauskeitin. Kuumenemattomat kädensijat.

Keittimeen mahtuu neljä litraa öljyä ja se voidaan upottaa mm. grillivaunun sivutasoon.

TEHO: 2,2 kW, 230 V

Suojakuvut COP.BIG

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksinkertainen runko estää ulkoseinämien liian korkeat lämpötilat grillin pitkäaikaisen käytön yhteydessä. Kuvun korkeus 275mm. Suojakupu on saatavilla erikoistilauksena myös karkaistusta lasista valmistetulla ikkunalla, jonka avulla voit tarkkailla ruoan valmistumista suojakupua avaamatta. Suojakupua voidaan käyttää suljettuna grillauksen aikana, jolloin lämpötila ruokien ympärillä pysyy tasaisena.

Suojakupu COP.SMALL

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 12cm korkea suojakupu saranoilla, suojaa grilliä ympäristön vaikutuksilta.

Suojakupu COP

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu irroitettava suojakupu, suojaa grilliä ympäristön vaikutuksilta.

Suojahuppu

Suojahuppu, jonka avulla voit suojata grillin pölyltä ja sään vaikutuksilta. Valmistettu vedenkestävästä polyesteristä, kevyt ja helppohoitoinen.

Suojahupun saa kaikkiin malleihin soveltuvana.

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu myös muihin laadukkaisiin grillaustarvikkeisiimme: Lue lisää »

Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan moduligrillin ja tilata sen suoraan kotiovelle.Suunnittele grilli »

CLAS GALLERIAOTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK