CHEF mallisto

Suunnittele grilli »

Ruostumattomasta AISI 304-teräksestä valmistettu grilli tarjoaa 5 PLUS PLA.NET -järjestelmän mukaan mahdollisuuden yhdistää valittuun grilliin (koko / parilatyyppi) vaunut sekä laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita, kuten roiskesuojat, suojakuvut, ja kaasulieden.

PARILAPINTA

CHEF 55 (53 x 40 cm):
Täysin sileä parila (L) tai puoliksi sileä, puoliksi uritettu parila (LR), 5 mm paksu, kuumennus kahdella isolla lämmittävällä polttimella.

CHEF 80 (79 x 40 cm):
Täysin sileä parila (L) tai 2/3 sileä, 1/3 uritettu parila (LR), 5 mm paksu, kuumennus kolmella isolla polttimella.

CHEF 80 MIX (26 x 40 cm + 53 x 40 cm):
26x40 cm + 53x40 cm sileä parila (L) tai
26x40 cm sileä parila + 53x40 cm sileä/uritettu parila ( LR ). 5 mm paksu, kuumennus kolmella isolla polttimella.

Parila on hieman kalteva eteenpäin, joten ylimääräinen rasva valuu edessä olevaan irrotettavaan rasvakaukaloon.

Grilli ei vaadi valmistajan vaunua. Se voidaan myös asettaa omalle pöytätasolle säädettävien jalkojen ansiosta.

VARUSTEET

Rasvankeräysastia

Rasvankeräysastia on valmistettu ruostumattomasta AISI 304-teräksestä. koostuu altaasta joka ohjaa rasvan ja pesuveden sille tarkoitettuun 2-litran keräysastiaan.

Roiskesuoja

Roiskesuoja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suoja koostuu kolmesta osasta (kaksi sivua ja takalaita).
Korkeus 15 cm.

Keittoliesi kahdella polttimella

FDUAL-RIP = Grillivaunun sivutasoon asennettava kahdella polttimella varustettu keittoliesi, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Keittoliedessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Friteerauskeitin

Ruostumattomasta AISI 304-teräksestä valmistettu ammattitason friteerauskeitin. Kuumenemattomat kädensijat.

Keittimeen mahtuu neljä litraa öljyä ja se voidaan upottaa mm. grillivaunun sivutasoon.

TEHO: 2,2 kW, 230 V

Suojakupu

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu irroitettava suojakupu, suojaa grilliä ympäristön vaikutuksilta.

Suojahuppu

Suojahuppu, jonka avulla voit suojata grillin pölyltä ja sään vaikutuksilta. Valmistettu vedenkestävästä polyesteristä, kevyt ja helppohoitoinen.

Suojahupun saa kaikkiin malleihin soveltuvana.

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu myös muihin laadukkaisiin grillaustarvikkeisiimme: Lue lisää »

Suunnittele grilli

Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan moduligrillin ja tilata sen suoraan kotiovelle.Suunnittele grilli »

CHEF GALLERIA

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK