ALFA

Suunnittele grilli »

PERUS-TOIMINNALLINEN

ALFA

PLA.NET-parilagrillin toiminnalliset ominaisuudet ALFA- mallissa ovat pysyneet pääosin ennallaan: kaksiosainen suojarakenne, vahvistettu ja irrotettava parila, valumakaukalo, säädettävät jalat.

Polttimet on asennettu säännölliseen moduuliin parilan alle kuumentaen koko parilatason tasaisesti. Sisäänrakennettu pietsosytytys (PE/I), paina ja käännä valitsinta, yksittäinen pulssi mallissa A600. Painettava pietsosytytys (PE/P), paina ja käännä valitsinta, paina sitten nappia (yksittäinen pulssi), mallissa 40A.

Malli on valmistettu AISI 430 ruostumattomasta teräksestä millä on hyvä hapettumisen kestävyys, sekä suurin lämmönjohtavuus. Käytetyin ruostumaton teräs elintarvike – ja kotiteollisuudessa.

PARILAPINTA

Saatavana kahdessa eri koossa

GL40A (40 x 40 cm): täysin sileä parila.Kuumennus kahdella isolla lämmittävällä polttimella.

GLA600 (60 x 40 cm): täysin sileä parila (XL)

Molemmissa malleissa parila on hieman kalteva eteenpäin, joten ylimääräinen rasva valuu edessä olevaan irrotettavaan rasvakaukaloon.

Grilli ei vaadi valmistajan vaunua. Se voidaan myös asettaa omalle pöytätasolle säädettävien jalkojen ansiosta.

VARUSTEET

Roiskesuoja

Roiskesuoja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suoja koostuu kolmesta osasta (kaksi sivua ja takalaita).
Korkeus 15 cm.

Suojakupu

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suojakupu saranoilla, suojaa grilliä ympäristön vaikutuksilta. Kuvun sulkemista ei suositella ruoanlaiton aikana.

Suojahuppu

Suojahuppu, jonka avulla voit suojata grillin pölyltä ja sään vaikutuksilta. Valmistettu vedenkestävästä polyesteristä, kevyt ja helppohoitoinen.

Suojahupun saa kaikkiin malleihin soveltuvana.

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu myös muihin laadukkaisiin grillaustarvikkeisiimme: Lue lisää »

Suunnittele grilli

Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan moduligrillin ja tilata sen suoraan kotiovelle.Suunnittele grilli »

ALFA GALLERIA

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK