WATT - Sähkögrillit

EL 60 - Sähköparilagrilli

RAKENNE

PARILAPINTA: 1 koko/malli 60 (60 x 40 cm): täysin sileä pinta (XL), 5 mm paksu, vääntymistä estävät vahvikkeet. Valmistettu ruostumattomasta AISI 304-teräksestä, kalteva kohti rasvakaukaloa. Voidaan sijoittaa säädettävien jalkojen ansiosta ruoanlaittoon varatulle tasolle tai sille soveltuvaan grillivaunuun.

RASVAKAUKALO: edestä irrotettava, tilava

TUKIJALAT: säädettävä korkeus

TEHO: 2400 W, 220 V

SÄHKÖLIITÄNTÄ: 3-säikeinen virtajohto, jonka poikkileikkaus on 1,5 mm ja pituus 1,5 m

Tilaa Watt EL60 sähkögrilli »

Tasoon upotettava sähkögrilli

OASI IN EL60

PARILA, koko / kokonaisuus: IN.EL.60 XL Sähköllä toimiva sileäparilagrilli on suunniteltu asennettavaksi tasoon.

Teho 2400 W / 220/230 V, mitat 85cm x 56cm cm (Parila 60*40 cm), Paino 47 kg, Materiaali AISI 304

RASVAKAUKALO: irrotettava, integroitu etuosaan. Parila on hieman kalteva helpottaen rasvan tms. valumisen irrotettavaan keräilykaukaloon

KANSI: Irtonainen tai kiinteästi asennettavaksi saranoilla.

Tilaa Oasi EL60 sähkögrilli »

WATT

Keraaminen sähköparilagrilli

EL SLIM

Parilan valmistukseen on käytetty ruostumattomatonta AISI 304-terästä. Parilan kestävä materiaali on suunniteltu varta vasten ruoanlaittoon. Sileän pintansa ansiosta se on helppo pitää puhtaana mukana tulevalla puhdistustyökalulla.

Tilaa Watt Slim Sähköparilagrilli »

EL PRO

Keraaminen sähköparilagrilli saavuttaa ruoanlaittoon vaadittavan lämpötilan erittäin nopeasti. Grilli saavuttaa 180 asteen lämpötilan noin 4 minuuttissa, 250 astetta noin 7 minuutissa, ja 300 astetta noin 10 minuutissa. Maksimiteholla lämpötila on noin 320 astetta.

Grillin edessä oleva ura kerää paistamisesta kertyvän rasvan ja ruoantähteet niille varattuun astiaan.

Tilaa Watt Pro Sähköparilagrilli »

WATT - FRITEERAUSKEITIN

Laadukas keitin uppopaistamiseen

Ruostumattomasta AISI 304-teräksestä valmistettu ammattitason friteerauskeitin. Kuumenemattomat kädensijat.

Keittimeen mahtuu neljä litraa öljyä ja se voidaan upottaa sille soveltuvaan työtasoon tai grillivaunun sivutasoon.

TEHO: 2,2 kW, 230 V

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK