Tarvikkeet

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tilaa grillausvälinesarja »

Grillaushalsterit

Laadukkaat grillaushalsterit ruostumattomasta teräksestä valmistettuna, kalan, pihvien, makkaroiden, kasvisten jne. grillaamiseen.

Halstereita on neljää eri mallia joista voitte valita juuri sopivan omaan käyttöönne. Lue lisää »

Tilaa grillaushalsteri »

Puhdistuslasta

Puhdistuslasta sileällä terällä. Käytetään ruoanjäämien poistoon paistotasolta. Terä on vaihdettavissa ja voidaan käyttää molemmin puolin.

Tilaa puhdistuslasta »

Grillin pesusetti

Pesusetin nestemäinen rasvan ja hiiltymien poistoaine, poistaa pinttyneen lian teräspinnoilta. Nestemäinen tuote, väritön, yli 90% bio-hajoava, ei-syttyvä.

Suihkuta pesuaine puhdistettaville pinnoille ja odota muutama minuutti lian irtoamista. Puhdista pinnat sienellä ja huuhtele. Hajuton.

Mukana kaksi "karhunkieltä" erityisesti ruoanlaittoon tarkoitettujen pintojen puhdistamiseen. Poistaa helposti pinttyneen lian ja tummentumat grillistä pintaa naarmuttamatta.

Tilaa puhdistuspakkaus MAXI »

KEITTOLIEDET

Keittoliesi kahdella polttimella

F.DUAL

Säädettävillä jaloilla varustettu keittoliesi kahdella polttimella, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Keittoliedessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Mitat: lev. 28 cm x syv. 56 cm, kork. 17 cm. Paino: 5 kg. Materiaali: Aisi 304

Tilaa keittoliesi »

Keittoliesi yhdellä polttimella

F.SR

Yhdellä polttimella varustettu keittoliesi, teho 1,75 kW. PLA.NET grilleissä on pietsosähköinen sytytys joka toimii yhdellä AA 1.5V paristolla. Paristo toimitetaan grillin mukana.

Mitat: lev. 28 cm x syv. 56 cm, kork. 17 cm. Paino: 5 kg. Materiaali: Aisi 304

Tilaa keittoliesi »

PLANCHA

Paistotaso on valmistettu ruostumattomasta AISI 304-teräksestä, jossa on mukana roiskesuoja öljyn keräämiseksi pannulta. Ihanteellinen paistolevy kaikkien lämmönlähteiden kanssa. Se voidaan asettaa suoraan perinteiseen grilliin (kaasu tai hiili) tai käyttää puuta lämmönlähteenä sopivan tuen kanssa.

PLANCHA PAISTOTASO

Muutamassa minuutissa Plancha paistotason pinta saavuttaa ruoanlaittoon sopivan lämpötilan, rakenteensa ansiosta, joka pitää lämmön tasaisena.

Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaa että paistotaso kestää käytössä. Se on varustettu öljynkeräysastialla ja roiskesuojilla. Kantokahva molemmilla puolilla paistotason siirtämistä varten sen jäähdyttyä.

Saatavilla kolmessa koossa:
60x40 cm, 48x34 cm tai 30x40 cm

Tilaa Plancha »

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK