OASI mallisto

Suunnittele grilli »

PLA.NET- grillijärjestelmän OASI-sarjassa grilli on rakennettu siten että parilagrilli voidaan upottaa työtasoon tai valmiiseen pöytään, jolloin vain grillin yläosa jää näkyviin integroiden grillin täydellisesti työtasoon johon se on asennettu.

INTEGROITAVA OASI GRILLI

Ruostumattomasta 304-teräksestä valmistettu grilli tarjoaa 5 PLUS PLA.NET – järjestelmän joka antaa mahdollisuuden mukauttaa grilli omiin käyttötarpeisiisi. Voit yhdistää siihen lisävarusteita, kuten roiskesuojan, lämpötason, kaasulieden, rasvakeittimen tai vaikkapa tiskialtaan.

Parila on hieman kalteva eteenpäin, joten ylimääräinen rasva valuu edessä olevaan irrotettavaan rasvakaukaloon.

Grillissä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

SINULLE SOPIVA

Oasi-sarja mukautuu helposti mihin tahansa käytössäsi olevaan rakenteeseen joka kestää noin 100 °C lämpöä. Sen voi myös liittää tyylikkäästi pyörillä varustettuun pöytään, josta saatavana kaksi vaihtoehtoa: kokonaan ruostumatonta terästä tai ruostumatonta terästä ja ulkokuori puuta. Pöytiä on kolmea eri kokoa 1400, 1700 ja 2000 mm.

Saatavilla on käteviä lisävarusteita; kuten kannellisia astioita jätteiden tai työvälineiden säilyttämiseen, paperirullateline ja jopa LED-valo yölliseen kokkailuun.

PLA.NET Minikatalogi [ PDF ]
PLA.NET Kuvasto [ PDF ]
PLA.NET Grillihinnasto [ PDF ]

PLA.NET OASI Grillin asennusohje [ PDF ]
PLA.NET OASI Grillin puhdistusohje [ Video ]
PLA.NET Sytyttimen pariston vaihtaminen [ PDF ]

VARUSTEET

Roiskesuoja

Roiskesuoja ja lämpötaso on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suoja koostuu kolmesta osasta (kaksi sivua ja takalaita). 15 cm korkeat roiskesuojat kiinnittyvät paistotason takalaitaan ja sivuihin. Roiskesuojan takaosan päällä on lämpötaso jonka päälle voi nostaa valmiit ruoat esim. folioastiassa.

Kaasukeitin kahdella polttimella

IN.FDUAL = kahdella polttimella varustettu keittolevy, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Kaasukeittimessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Friteerauskeitin

Ruostumattomasta AISI 304-teräksestä valmistettu ammattitason friteerauskeitin. Kuumenemattomat kädensijat.

Keittimeen mahtuu neljä litraa öljyä. Keitin voidaan upottaa sille varatulle tasolle tai pyörillä varustettuun grillivaunuun.

TEHO: 2,2 kW, 230 V

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu myös muihin laadukkaisiin grillaustarvikkeisiimme: Lue lisää »

Suunnittele grilli

Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan moduligrillin ja tilata sen suoraan kotiovelle.Suunnittele grilli »

OASI GALLERIA

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK