OASI MALLISTO

INTEGROITAVA OASI

PLA.NET- grillijärjestelmän OASI-sarjassa grilli on rakennettu siten että parilagrilli voidaan upottaa työtasoon tai valmiiseen pöytään, jolloin vain grillin yläosa jää näkyviin integroiden grillin täydellisesti työtasoon johon se on asennettu.

Grillausparila on hieman kalteva eteenpäin, joten ylimääräinen rasva valuu edessä olevaan irrotettavaan rasvakaukaloon. Parila(t) ovat irroitettavissa ja helposti puhdistettavissa.

Ruostumattomasta 304-teräksestä valmistettu grilli tarjoaa 5 PLUS PLA.NET – järjestelmän joka antaa mahdollisuuden mukauttaa grilli omiin käyttötarpeisiisi.

Voit yhdistää siihen lisävarusteita, kuten roiskesuojan, lämpötason, kaasulieden, rasvakeittimen tai vaikkapa tiskialtaan.

Grillissä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

SINULLE SOPIVA

Oasi-sarja mukautuu helposti mihin tahansa käytössäsi olevaan rakenteeseen joka kestää noin 100 °C lämpöä. Sen voi asentaa myös tyylikkääseen OASI pöytään josta saatavana kaksi vaihtoehtoa: sivuilta avoin tai neljältä sivulta suljettu joka on edestä aukeava. Pöytä on saatavilla neljässä eri koossa: 97, 142, 183 ja 205 ( cm pituus ).

VARUSTEET

Roiskesuoja

Roiskesuoja ja lämpötaso on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suoja koostuu kolmesta osasta (kaksi sivua ja takalaita). Korkeus 15cm.

Suojakansi

Ruostumattomasta AISI 316 teräksestä valmistettu suojakansi saranoilla, suojaa grilliä ympäristön vaikutuksilta. Suojakansi kuuluu kaikkiin Oasi -sarjan grilleihin vakiovarustuksena. Kuvun sulkemista ei suositella ruoanlaiton aikana. Kantta voi käyttää myös irroitettavana suojakupuna ilman saranoita.

Kaasukeitin kahdella polttimella

OASI FDUAL

Keittolevy kahdella polttimella, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Kaasukeittimessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Kaasukeitin kolmella polttimella

OASI INF

OASI IN pöytään (205) asennettava tai omaan tasoon asennettava kaasuliesi kolmella polttimella. Kaasuliesi on valmistettu AISI 304 ruostumattomasta teräksestä. Polttimet ovat yksi 4 kW tehoinen poltin, kahdella tehoalueella ( 1,75kW + 4 kW ), sekä lisäksi kaksi 1,75kW poltinta. Kaasuliedessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu. Liesi on käytön jälkeen tyylikkäästi suojattavissa saranoidulla suojakannella. Kannen materiaali: AISI 316, ruostumaton teräs.

Mitat: 59cm x 56 cm, paino 13 kgLED-valaisin

Sähköllä toimiva 5w Led-valaisin, runko valmistettu AISI 304 ruostumattomasta teräksestä, sopii asennettavaksi OASI IN pöytiin tai omaan tasoon.Paperiteline

Paperirullapidike valmistettu ruostumattomasta AISI 304 teräksestä, asennettavissa OASI pöytiin tai omaan tasoon.Sivutasot

OASI IN pöytiin asennettava sivutaso. Valmistettu ruostumattomasta AISI 304 teräksestä, koko 51*45 cm, alas taittuva.Säilytyslaatikko

Kannellinen laatikko sopii asennettavaksi isompiin OASI pöytiin tai omaan tasoon. Ruostumattomasta AISI 304 teräksestä valmistettu laatikko on hyvä säilytyspaikka esim. ruokailuvälineille, mausteille, jne. Kansi suojaa veden valumiselta laatikkoon. Laatikon koko on 38*23*8 cmPesuallas

OASI pöytiin tai omaan tasoon asennettava tiskiallas ruostumattomasta AISI 304 teräksestä. Kannen materiaali AISI 316 ruostumatonta terästä.

Tiskialtaaseen valittavissa alas taittuva hana, jotta kansi saadaan suljettua käytön jälkeen. Koko 56*40 cm. Pesuallas saatavana myös ilman kantta, kiinteällä hanalla.

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu myös muihin laadukkaisiin grillaustarvikkeisiimme: Lue lisää »

Suunnittele grilli

Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan moduligrillin ja tilata sen suoraan kotiovelle.Suunnittele grilli »

OASI 97

Parilagrilli
sileä / uritettuparila + 4 kW liesi
Tilaa verkkokaupasta Suunnittele grilli

OASI 97

Induktioliesi
keraaminen 3700W
Tilaa verkkokaupasta Suunnittele grilli

OASI 97

Aputaso + SEGNO hana + Pesuallas kannella Tilaa verkkokaupasta Suunnittele grilli

OASI 97

Parilagrilli sähköllä 2400W Tilaa verkkokaupasta Suunnittele grilli

OASI 142C

Parilagrilli
sileä / uritettuparila + 4 kW liesi
Tilaa verkkokaupasta Suunnittele grilli

OASI 142C

Parillagrilli sähköllä 2400W + Keraaminen induktioliesi Tilaa verkkokaupasta Suunnittele grilli

OASI 205

Parilagrilli IN 80 + FriteerauskeitinTilaa

OASI 205

Parilagrilli IN 80 +  4 kW liesiTilaa

OASI 205

Parilagrilli IN 80 + SOTTO hana + Pesuallas kannellaTilaa

OASI 205

Parilagrilli MIX 80 + 4 kW liesi + Pesuallas + HanaTilaa

OASI GALLERIA

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK