OASI MALLISTO

INTEGROITAVA OASI

PLA.NET- grillijärjestelmän OASI-sarjassa grilli on rakennettu siten että parilagrilli voidaan upottaa työtasoon tai valmiiseen pöytään, jolloin vain grillin yläosa jää näkyviin integroiden grillin täydellisesti työtasoon johon se on asennettu.

Ruostumattomasta 304-teräksestä valmistettu grilli tarjoaa 5 PLUS PLA.NET – järjestelmän joka antaa mahdollisuuden mukauttaa grilli omiin käyttötarpeisiisi.

Voit yhdistää siihen lisävarusteita, kuten roiskesuojan, lämpötason, kaasulieden, rasvakeittimen tai vaikkapa tiskialtaan.

Grillissä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

SINULLE SOPIVA

Oasi-sarja mukautuu helposti mihin tahansa käytössäsi olevaan rakenteeseen joka kestää noin 100 °C lämpöä. Sen voi asentaa myös tyylikkääseen OASI pöytään josta saatavana kaksi vaihtoehtoa: sivuilta avoin tai neljältä sivulta suljettu joka on edestä aukeava. Pöytä on saatavilla neljässä eri koossa: 97, 142, 183 ja 205 ( cm pituus ).

PLA.NET OASI Hinnasto 97, 142, 183 2019 [ PDF ]
PLA.NET OASI Hinnasto 205, 205c 2019 [ PDF ]
PLA.NET Kuvasto 2019 [ PDF ]
PLA.NET hinnasto 2019 [ PDF ]
PLA.NET Minikatalogi [ PDF ]

PLA.NET OASI Grillin asennusohje [ PDF ]
PLA.NET OASI Grillin puhdistusohje [ Video ]
PLA.NET Sytyttimen pariston vaihtaminen [ PDF ]

VARUSTEET

Roiskesuoja

Roiskesuoja ja lämpötaso on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suoja koostuu kolmesta osasta (kaksi sivua ja takalaita). Korkeus 15cm.

Suojakansi

Ruostumattomasta AISI 316 teräksestä valmistettu suojakansi saranoilla, suojaa grilliä ympäristön vaikutuksilta. Suojakansi kuuluu kaikkiin Oasi -sarjan grilleihin vakiovarustuksena. Kuvun sulkemista ei suositella ruoanlaiton aikana. Kantta voi käyttää myös irroitettavana suojakupuna ilman saranoita.

Kaasukeitin kahdella polttimella

F DUAL keittolevy kahdella polttimella, teho 4,0 kW. Varustettu kahdella sisäkkäin asetetulla polttimella, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Kaasukeittimessä on turvajärjestelmä (liekinvarmistin), joka sulkee kaasunvirtauksen automaattisesti jos liekki jostain syystä sammuu.

Friteerauskeitin

Ruostumattomasta AISI 304-teräksestä valmistettu ammattitason friteerauskeitin. Kuumenemattomat kädensijat.

Keittimeen mahtuu neljä litraa öljyä. Keitin voidaan upottaa sille varatulle tasolle tai pyörillä varustettuun grillivaunuun.

TEHO: 2,2 kW, 230 V

Grillausvälinesarja

Grillausvälinesarja koostuu neljästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta grillausvälineestä. Grillausvälinesarja on valmistettu ominaisuuksiltaan parhaiten käyttötarkoitukseen sopivasta ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu myös muihin laadukkaisiin grillaustarvikkeisiimme: Lue lisää »

Suunnittele grilli

Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan moduligrillin ja tilata sen suoraan kotiovelle.Suunnittele grilli »

OASI GALLERIA

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK