MATERIAALIT

Ruoanvalmistamisessa tarvitaan hygieenisiä materiaaleja, jotka eivät muuta ruoka-aineiden makua vaan päinvastoin korostavat niitä. Tarvitaan myös hyvin lämpöä johtavia materiaaleja, jotka mahdollistavat lämpötilan nopean nousun pitäen samalla kuitenkin lämpötilan tasaisena alhaisemmissakin lämpötiloissa.

Ulkona käytettävien tuotemateriaalien täytyy kestää pitkään sekä niiden huoltotarpeen on oltava alhainen. Hyvä vaste näihin tarpeisiin on ruostumaton teräs.

Nykyään on kehitetty useantyyppisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita monitoimikäyttöön ja - kohteisiin. Kuten esim. Kodin rakenteisiin, laivoihin, koneisiin, kemikaalitehtaisiin tai vaikkapa kotitalouksien laitteisiin.

Hyvän veitsen tuottamiseen käytetty teräs ei ole samaa terästä mitä käytetään tiettyihin laivoihin tai kemikaalitehtaisiin, koska niiden suorituskykyä koskevat vaatimukset ovat erilaisia.

Veitsellä täytyy olla hyvä lämpötila ollakseen terävä ja joustava. Laivatuotteet vaativat ruosteenkestoa sekä lujuutta, kemikaalitehtaiden on varmistettava kestävyys tiettyjä kemikaaleja vastaan…. Mikään tämäntyyppisistä ruostumattomista terästyypeistä ei johda lämpöä hyvin, mutta saatavana on muita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita yhdistettynä ominaisuuksiin, kuten hapettumisenkesto, kovuus ja lämmönjohtavuus.

PLA.NET käyttää kolmea ruostumatonta terästyyppiä

  • 430 ruostumaton teräs: Hyvä hapettumisenkesto ja korkea lämmönjohtavuus
  • 304 ruostumaton teräs: Erinomainen hapettumisenkesto ja lämmönjohtavuus
  • 316 ruostumaton teräs: Korkea hapettumisenkesto ja hyvä lämmönjohtavuus

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK