Halsterit

Laadukkaat grillaushalsterit ruostumattomasta teräksestä valmistettuna, kalan, pihvien, makkaroiden, kasvisten jne. grillaamiseen. Ruostumaton teräs soveltuu erinomaisesti halstereiden materiaaliksi ja se on pitkäikäinen käytössä sekä myös helppo puhdistaa.

Langan paksuus halsterin ulkokehällä on d=5 mm ja halsterin sisäosassa d=2,5 mm, halsteriosan ”paksuus” 3cm minkä johdosta sulkeminen on helppoa ja grillattava ruoka sopii hyvin halsterin puoliskojen väliin.

Halstereita on neljää eri mallia joista voitte valita juuri sopivan omaan käyttöönne.

Kala

Pituus: 62 cm
Paino: 700 g

Halsteriosan koko:
Pituus: 28 cm
Leveys: 20 cm

Tilaa grillaushalsteri ( Kala ) »

Kuusikulmio

Pituus: 62 cm
Paino: 790 g

Halsteriosan koko:
Pituus: 28 cm
Leveys 28 cm

Tilaa grillaushalsteri ( Kuusikulmio ) »

Ympyrä

Pituus: 62 cm
Paino: 770 g

Halsteriosan koko:
Halkaisija: 28 cm

Tilaa grillaushalsteri ( Ympyra ) »

Neliö

Pituus: 62 cm
Paino: 880 g

Halsteriosan koko:
Pituus: 28 cm
Leveys 28 cm
Tilaa grillaushalsteri ( Neliö ) »

OTA YHTEYTTÄ

Laatugrillit.fi


ToimitusehdotTilaus

Tilaus / toimitusaika vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella.
Tilatuilla virheettömillä / käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 - 4 viikkoa. Tilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilatun tuotekokonaisuuden mukaan.

Takuu

Kaikilla PLA.NETin tuotteilla on lakisääteinen takuuaika. PLA.NET tarjoaa täyden takuun ensimmäiselle tuotteen omistajalle käyttö- ja huolto-ohjeen ehtojen mukaisesti perustuen tavalliseen eikä ammattimaiseen käyttötapaan.

Takuuaikana Levigmatic korjaa vialliset tuotteet ja/tai osat harkintansa mukaisesti joko vaihtamalla viallisen tuotteen tai sen osan toiseen samanlaiseen tuotteeseen tai vähintään toiminnallisesti vastaavaan tuotteeseen. Nämä ovat ainoita ja yksinomaisia korjaustoimenpiteitä mille tahansa voimassaoleville takuuvaateille. PLA.NET ei ole vastuussa mistään suorasta, erityisestä, satunnaisesta tai välillisestä vahingosta takuuasioiden seurauksena sisältäen ansionmenetykset, voittohävikit, jne.

Kaikki takuuaikana vaihdetut materiaalit jäävät PLA.NETin omistukseen. Takuuaikana suoritetut korjaukset tai osien vaihdot eivät jatka takuuaikaa tai uusi sen ehtoja. Näiden takuuehtojen alaiset korjaukset ja tuotevaihto voidaan suorittaa myös käyttämällä osia tai yksiköitä, jotka eivät ole samanlaisia, mutta vastaavat vain toiminnallisesti korjattavaa yksikköä.

Takuu ei kata virheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet väärästä tai virheellisestä laitteen käytöstä kuten ylikuormituksesta, voimakkaiden puhdistusaineiden käytöstä aiheuttamista vahingoista, huolimattomasta asennuksesta, virheellisesti suoritetusta huollosta tai luvattomien/valtuuttamattomien henkilöiden suorittamista korjauksista.

On jyrkästi kiellettyä

Takuu ei kata

Tämä takuu koskee ainoastaan tuotteiden materiaali-, rakenne- ja valmistusvikoja. Takuuaika EI KOSKE ammattikäyttäjiä, kuten ravintoloita, pitopalveluyrityksiä jne.

Tuotteiden valmistaja / toimittaja pidättää oikeuden mahdollisiin tuotemuutoksiin.OK